Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İkra Koleji yeteneklerini arıyor

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Arslantaş

        ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman İkra Koleji tarafından, bin 280 öğrencinin katılımı ile deneme sınavı yaptı.

        İkra Koleji tarafından gerçekleştirilen deneme sınavı öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaştı. İlkokul 3 ve 4. Sınıflar, ortaokul 5, 6 ve 7. Sınıflara yönelik deneme sınavı yapıldı. "İkra Koleji Yeteneklerini arıyor" sloganı ile öğrencilere duyuru yapan İkra Kolejinin sınav kontenjanı kısa sürede doldu. Sınava giren bin 280 öğrenciler deneme sınavında ter döktü.

        İkra Koleji Kurucu Müdürü Süleyman Toprak, yoğun talepten dolayı öğrencilere teşekkür ederek, "İkra Koleji olarak iki oturumda deneme sınavı gerçekleştirdik. Birinci oturumda 3 ve 4. sınıflar, ikinci oturumda ise 5,6 ve 7. Sınıf öğrencileri sınava girecek. Bin 280 öğrencinin katılımı ile sınav gerçekleştiriyoruz. Yoğun talep olmasından dolayı, 3 gün öncesinden talebi kapattık. Sınava giremeyen öğrencilerimizden özür diliyorum. Ancak Mart ayının son haftasında bir bursluluk sınavı yapacağız.

        Sınavın amacı, Adıyaman'ımıza kabiliyetli, çalışkan, başarılı öğrencileri bulmak, kaliteli eğitim vermek. Okulumuzu Adıyaman'ımıza tanıtmış olmak. Eğitime katkı sunmak. Okulumuz 2016-2017 eğitim öğretim yılında eğitime başladı. Halkımızın çok güzel teveccühü ile karşılaştık. Mutlu ve gururluyuz. İnşallah bundan sonra çok daha güzel olur. En büyük ilkemiz çocuklarımızı hayata hazırlamak. Adıyaman'a farklı bir eğitim anlayışı ve farklı bir eğitim sunmak amacındayız" dedi.

        (AHM)

        18.02.2017 14:08:16 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler