Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tercan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü kutlandı

        (Fotoğraflı)

        ERZİNCAN (İHA) - Erzincan'ın Tercan ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 99. yıldönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı.

        Etkinlikler kapsamında Hükümet Konağı bahçesindeki Atatürk Anıtına; İlçe Kaymakamı Kürşat Karaca, Jandarma Bölük Komutanı Ercan Bozkurt, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz tarafından çelenk sunuldu. Ardından saygı duruşunda bulunularak, İstiklal Marşı okundu.

        Daha sonra Tercan Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantı Salonunda, Tercan Şehit Recep Gündüz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından Kur'an tilavetinin verildiği programda kurtuluş şiirleri okundu.

        Kutlama etkinliklerinde atlı spor kulüpleri tarafından cirit müsabakası düzenlendi. Son olarak ise akşam saatlerinde Köroğlu Dağından havai fişek gösterisi yapıldı.

        Düzenlenen programlara Tercan Kaymakamı Kürşat Karaca, Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz, Daire Amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

        (AA-AA-Y)

        18.02.2017 14:11:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Erzincan haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Erzincan Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler