Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sanayi Mahallesi yaya köprüsü bitme aşamasında

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, yaya ulaşımını sağlamak için Uluslararası Fuar merkezi ile Sanayi Mahallesi arasında köprü inşa ediyor.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, araç ulaşımını rahatlatmak üzere gerçekleştirdiği proje alanlarına yaya köprüleri inşa ediyor. Sakıp Sabancı kavşağı projesiyle D-100 trafiğini transit hale getiren Büyükşehir Belediyesi, proje bölgesinde üç yaya köprüsü oluşturdu. Bu kapsamda Ulaşım Daire Başkanlığı Outlet Center kavşağının devamında Uluslararası Fuar merkezi ile Sanayi Mahallesi arasında da bir yaya köprüsü inşa ediyor.

        Çelik malzemeden imal edilen yaya köprüsünün tabliyesi gece yarısı gerçekleştirilen çalışmayla yerine oturtuldu. Köprünün merdiven çalışmaları devam diyor. Köprüde engelli vatandaşların ulaşımı için iki adet de asansör yer alıyor. Yaya köprüsü özellikle Uluslararası Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan Kitap Fuarı, 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali gibi pek çok organizasyona vatandaşlarını kolay ulaşım sağlamasında etkili olacak.

        (GY-Y)

        18.02.2017 14:23:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler