Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi 89. yılını kutladı

        (Fotoğraflı)

        Ahmet Altay

        ORDU (İHA) - Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Fatsa Şubesi kuruluşunun 89. yılını 15 Temmuz Özgürlük Meydanı önündeki Atatürk Büstü'ne çelenk koyarak kutladı.

        Çelenk törenine Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç ve dernek üyeleri katıldı. Saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Başkan Koç ve yönetim kurulu üyeleri Atatürk Büstü'ne çelenk bıraktılar.

        Fatsa Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç törende yaptığı açıklamada, "Genel merkezimizin kuruluşunun üzerinden 89 yıl geçmiştir. Tüm emeği geçenleri saygıyla anıyoruz. Hayatta olmayanlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Bu süreçte Fatsa'daki çalışmalara emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. 17 yıldır ben ve arkadaşlarım mücadele ediyoruz. Bize yardım edip, derneğimizi bu günlere getiren, emeği geçen herkese minnetlerimizi sunuyoruz" dedi.

        Çelenk sunumu günün anısına hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.

        (AA-SLH-Y)

        18.02.2017 15:13:27 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ordu haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ordu Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler