Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ulucan güven tazeledi

        (Fotoğraflı)

        Mustafa Yıldırım

        ESKİŞEHİR (İHA) - Kanserle Yaşam Derneğinde Başkan İnci Ulucan, 4. kez başkanlığa seçilerek, güven tazeledi.

        Gerçekleşen genel kurulda yeniden başkanlık görevine getirilen İnci Ulucan, yeni yönetimin tanıtım toplantısını yaptı. Ulucan, "Yapılan seçim sonrasında yeni yönetimimiz oluşturuldu. Yeni yönetimde başkan olarak yeniden ben seçildim. Bu 4. dönemim oldu. Yönetim kurulumuzda kemikleşmiş bazı isimler var. Uyum içinde çalışıyoruz. Onların yanında genç arkadaşlarımızı da aramıza aldık. Bundan sonrası için aramızda görev bölümü yaparak yapmak isteyip de yapamadıklarımızı gerçekleştireceğiz" dedi.

        Önceki yıl yaptıkları ve önümüzdeki dönem için gerçekleştirecekleri projeler hakkında bilgi veren Ulucan, "Geçen yıl 'Kansere Birlikte Dur Diyelim' projemizi 52 ilçede 52 haftada gerçekleştirdik. Hafta içi kaymakamlarla, belediye başkanları ile görüşüp, yer ayarladık. Hafta sonu tiyatro oynamaya gittik. Bütün yılımız bunun peşinde koşarak geçti. Bu sene yine hazırda bekleyen bir projemiz var. Bu sefer Yeşilay ile birlikte içki ve sigaranın kanserde etkisi üzerine bir çalışma yapacağız. Bunu yine tiyatro ile anlatacağız. Tiyatro ile anlatınca halkın diline daha kolay inilebiliyor. Bilimsel olarak anlatıp halkı sıkmaktansa böyle tiyatro içinde mesajları vermek daha etkili oluyor. Bunun yanında dernek çalışmalarımız devam edecek. Hasta ziyaretleri yapıyoruz. Buraya gelip hastalıkla ilgili bizimle konuşuyorlar" diye konuştu.

        Eskişehir'deki onkoloji hastalarının çevre illere ve büyük şehirlere göre daha şanslı olduklarını da sözlerine ekleyen Ulucan, şöyle konuştu:

        "Eskişehir'deki hastaları İstanbul ve Ankara'daki hastalara göre çok şanslı görüyorum. Eskişehir'deki onkoloji hastalarının en azından hastanede yatma şansları var. Ankara'daki hastaların 1 gün yatma şansları yok. Hastane şartları çok güzel bakım çok iyi, doktorlar çok iyi. Eskişehir'deki hastalarımız bu konuda çok şanslılar."

        Yeni Yönetim Kurulu ise, şu isimlerden oluştu:

        "İnci Ulucan, Hakan Çelikbilek, M. Altuğ Ulucan, Rahime Birdoğan, Gülten Sezer."

        Denetim Kurulu'nda da, şu isimler yer aldı:

        "Durmuş Etiz, Mücella Tetik, Habibe Keskin."

        (MY-KÇ)

        18.02.2017 15:56:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler