Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sungurlu'da Otobüs Durakların Camları Kırıldı

        (Fotoğraflı)

        Serkan Şansever

        ÇORUM (İHA) - Çorum'un Sungurlu ilçesinde, Anadolu İmam Hatip Lisesi karşısında bulunan Belediye Otobüs duraklarının camları kimliği belirsiz kişi yada kişilerce tarafından kırıldı. Vatandaşlar tarafından haber verilmesi üzerine olay yerine gelen belediye ve polis ekipleri inceleme başlattı.

        Konuya ilişkin bir açıklama yapan Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, halkın ödediği vergilerle yapılan, yağışlı ve rüzgarlı havalarda yolcuların sığındıkları bekleme durak camlarının kırılma olayını kınarken, bu eşya ve materyallerin tüm Sungurluluların olduğunu kaydetti.

        Vatandaşları da duyarlı olmaya davet eden Şahiner, "Vatandaşlarımızdan da bu konularda duyarlılık bekliyoruz. Kamu malına zarar vereni gördüklerinde Emniyet Müdürlüğü'ne veya belediye zabıta ekiplerine bildirsinler ki yakalanarak haklarında gerekli yasal işlemler yapılabilsin" diye konuştu.

        Çevre sakinleri ise durak camlarının kırılmasına bir anlam veremediklerini ifade ederek, otobüs durağının camlarını kıranların bulunmasını istediler.

        (SŞ-BÖ)

        18.02.2017 16:02:17 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Çorum haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Çorum Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler