Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ortaca'da Şehit kızı Melek Naz'a doğum günü

        (Fotoğraflı)

        Cihat Cura

        MUĞLA (İHA) - Mardin'in Derik ilçesinde, PKK terör örgütü ile girdiği çatışmada şehit olan J. Ast. Üsçavuş Mustafa Ayna'nın 4 yaşına giren kızı Melek Naz Ayna için Muğla'nın Ortaca ilçesinde, Muğla Valisi Amir Çiçek'in de katılım ile doğum günü kutlaması yapıldı.

        Doğum günü kutlamasına Muğla Valisi Amir Çiçek ve eşi Hülya Çiçek'in yanı sıra Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Hakan Çetinkaya, protokol üyeleri ve şehidin ailesi katıldı.

        Muğla Valisi Amir Çiçek, Melek Naz ve ailesinin şehidin kendilerine emaneti olduğunu belirterek, "Bayrağımızı, bağımsızlığımızı, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için, milletimizin birliği, devletimizin bekası için canını veren şehitlerimiz bizim için çok önemlidir. Onların aileleri bize emanettir. Şehidimizin çocuğunun yaş günündeyiz. Sağlık diliyorum. Emanetlerini en iyi şekilde koruyacağız. Onların boyunlarını büktürmeyeceğiz. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

        Ast. Üsçavuş Mustafa Ayna, 2016'da Mardin'in Derik ilçesine bağlı Soğukkuyu köyünde bir evde arama yapmak üzereyken terör örgütü üyeleri tarafından kurulan hain pusuda şehit düşmüştü.

        Muğla Valisi Çiçek, Şehidin kızı Melek Naz'a doğum günü hediyesi olarak bisiklet armağan etti.

        (CC-MB-Y)

        18.02.2017 19:20:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muğla haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muğla Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler