Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Doğan, çocuk meclisini ağırladı

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Masası tarafından kurulan çocuk meclisi ilk ziyaretini İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'a yaptı.

        İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Çocuk Hakları Masası tarafından kurulan çocuk meclisini makamında ağırladı. Çocuk Meclisini makamında ağırlayan ve bir süre onlarla sohbet eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, "Ziyaretiniz için hepinize teşekkür ediyor, yeni görevlerinizde başarılar diliyorum. Pırıl pırıl gençlerimiz var ve onlara çok güveniyorum. Hepsi birbirinden değerli, çok bilinçli, kendilerini en iyi şekilde yetiştiren, vatanına, milletine hayırlı işler yapacak olan çocuklarımız bizim her şeyimiz. Biz, sizleri çok seviyoruz, sizlere güveniyoruz, sizler, bizden daha başarılı olacaksınız. Sizin önerileriniz, kentin fiziki sosyal yönleriyle ilgili önerileriniz, gördüğünüz eksiklikler ve onların çözüm yollarıyla ilgili önerileriniz bize çok faydalı olacaktır" dedi.

        (İG-GY-Y)

        19.02.2017 10:10:37 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler