Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GTO işverenleri istihdam seferberliği kapsamındaki desteklerle ilgili bilgilendirecek

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Ticaret Odası (GTO), Cumhurbaşkanı önderliğinde başlayan milli istihdam seferberliği kapsamında işverenlerin yararlanacağı desteklerine ilişkin bilgilendirme toplantıları düzenliyor.

        SGK desteklerinin anlatılacağı ilk bilgilendirme toplantısı, 21 Şubat Salı günü SGK İl Müdürü Mehmet Uzun'un katılımı ile gerçekleştirilecek. Milli istihdam seferberliği kapsamındaki KOSGEB ve İŞKUR işveren destekleri ise 1 Mart Çarşamba günü İŞKUR İl Müdürü Sıraç Ekin ve KOSGEB İl Müdürü Sadık Gözek'in katılımları ile yapılacak toplantıda anlatılacak.

        İstihdama +1 değer de sen kat

        Toplantıların GTO'da gerçekleştirileceğini belirten GTO Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Hıdıroğlu,"Cumhurbaşkanımız önderliğinde başlatılan Milli İstihdam Seferberliğine iş dünyası olarak tüm gayretimizle destek vermeye kararlıyız.Çatı kuruluşumuz TOBB'un desteklediği ve öncü olduğu bu seferberliğe, GTO olarak "İstihdama +1 değer de sen kat" diyerek 17 bin üyemizi destek olmaya davet ediyoruz. İstihdam seferberliği kapsamında devlet tarafından sunulan desteklerin neler olduğunu, işveren ve devletin yük paylaşımının nasıl olacağını da düzenleyeceğimiz toplantılarla yetkili ağızlardan en doğru şekilde anlatmaya çalışacağız"diye konuştu.

        Türkiye ekonomisinin lokomotif kentlerinden biri olan Gaziantep'in bu milli seferberlikte de öncü olacağına inandığını belirten Hıdıroğlu, ülkenin geleceği için yılmadan çalışıp, üretmeye, istihdam oluşturmaya devam edeceklerini söyledi.

        (KU-OE-Y)

        19.02.2017 10:24:53 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler