Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Ataç: "Belediye başkanlığı benim için onurdur"

        (Fotoğraflı)

        Kadir Arslan

        ESKİŞEHİR (İHA) - Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Avlamışlılar Derneğini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

        Tepebaşı Belediyesi'nin çalışmaları ve hayata geçirdiği projeler ile ilgili vatandaşlara bilgi veren Başkan Ataç, aynı zamanda talep ve istekleri de dinledi. Başkan Ataç burada yaptığı konuşmada, "Tepebaşı'nda önceden köy olup daha sonra mahalle statüsüne geçen ve bize bağlanan 40 mahallenin 25 tanesinde üst yapı çalışmalarını tamamladık. Geriye kalan 15 mahallemiz için de bir program hazırladık. İnşallah kalan 15 mahallemizin de bu sene üst yapı çalışmasını bitireceğiz. Belediye başkanı olmak ve sizlere hizmet etmek benim için onurdur. Sizlerle bir arada olmak benim için ayrı bir mutluluktur" dedi.

        (KA-KÇ)

        19.02.2017 11:33:09 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler