Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ergani'de 'Bakımlıyım mutluyum' projesi

        (Fotoğraflı)

        DİYARBAKIR (İHA) - Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde engellilere yönelik olarak başlatılan "Bakımlıyım mutluyum" projesi kapsamında engelli kız öğrencilerin saç bakımı yapıldı.

        Ergani ilçesinde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün engellilere yönelik olarak başlattığı "Bakımlıyım mutluyum" projesi kapsamında engelli kız öğrencilerin saç bakımı ve kesimi yapıldı. Özel bir rehabilitasyon merkezinde bulunan kız öğrencilerin saç bakımını Halk Eğitim Merkezinin daha önce açmış olduğu saç bakım ve kesimi kursunu başarı ile bitiren öğrenciler ve usta öğreticiler gerçekleştirdi. Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Eroğlu, bu projenin periyotlar halinde diğer merkezlerde de devam edeceğini belirterek, "Öğrenciler de veliler de çok memnun kaldılar. Değişik projelerle Ergani'ye ve halkına hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

        (EK-MP-Y)

        19.02.2017 15:17:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Diyarbakır haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Diyarbakır Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler