Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Çerçioğlu, Çine deve güreşi festivaline katıldı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Barlas

        AYDIN (İHA) - Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu 28. Çine Deve Güreşi Festivali'ne katıldı.

        Ege, Marmara ve Akdeniz bölgelerinden 110 pehlivan deve güreştiği Çine Deve Güreşi'ne katılan Başkan Çerçioğlu'nu güreş alanı girişinde Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Bozdoğan Belediye Başkanı Tümer Apaydın, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay karşıladı. Dinçer, Başkan Çerçioğlu'na deveci poşusu hediye etti.

        Başkan Çerçioğlu'na her gittiği yerde olduğu gibi Çine'de de büyük ilgi vardı. Başkan Çerçioğlu'nun güreş arenasında halkı selamlaması ile güreş alanında büyük coşku yaşanırken, vatandaşlar Başkan Çerçioğlu'na alkışlarla eşlik etti.

        Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Başkan Çerçioğlu'na güreşe katılımından dolayı teşekkür ederek, "Bu yıl 28.'üncüsünü düzenlemiş olduğumuz Çine Deve Güreşi Festivali yoğun ilgi gördü. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu'nun güreşimize katılarak bizleri onurlandırmasından dolayı çok mutluyuz. Çine halkı adına kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        Çineliler Başkan Çerçioğlu ile tokalaşmak için adeta birbirleriyle yarışırken Başkan Çerçioğlu güreşleri izledikten sonra yoğun sevgi seli eşliğinde Çine'den ayrıldı.

        (MB-Y)

        19.02.2017 15:50:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler