Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Alemdar'ın bu haftaki durağı Arabacıalanı Mahallesi oldu

        (Fotoğraflı)

        SAKARYA (İHA) - Mahalle Gönüllüleri ile birlikte her hafta farklı bir mahallede evlere misafir olan Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar'ın bu haftaki durağı, Arabacıalanı Mahallesi oldu.

        Sakarya Üniversitesi Tarih, Sosyoloji ve Rekreasyon Bölümü öğrencilerinin de katıldığı ziyarette Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Arif Özsoy da yer aldı. Emine Görgülü, Yaşariye Tokcan ve Hasan Memiş isimli vatandaşların hanelerine misafir olan Başkan Alemdar, Mahalle Gönüllülerinin her gün daha da büyüdüğünü ve bölge esnafının da bu oluşumda yer almak için kendilerine müracaat ettiklerini söyledi.

        Hasan Memiş ile 62 yıldır aynı yastığa baş koyduklarını ifade eden Kadriye Memiş, yarım asırdan fazla süren evliliklerinin sırrını saygı üzerine inşa edilen sevgiyle açıklayarak, "Ne kadar mutlu olmak istiyorsanız ne kadar fedakarlık yapabileceğinize bakmanız gerekir. Fedakarlık yoksa mutluluk da yok" dedi.

        Başkan Alemdar, "Kadim medeniyetimizde var olan sevgi ve hoşgörü kültürünü yeniden tazeleme, daha da güçlendirme gayreti içerisindeyiz. Serdivan Mahalle Gönüllüleri ile yaşlısından gencine herkesi kucaklama hasleti çerçevesinde hareket ediyoruz" ifadelerini kullandı.

        Serdivan Mahalle Gönüllüleri oluşumunda, gönül yıkmanın değil, gönül kazanmanın ve gönül fethetmenin esas olduğunun belirten Başkan Alemdar, "Bize miras kalan insani hasletlerimizi ve kadim değerlerimizi nesilden nesile aktarabilirsek, hiç kuşkusuz, yarınlarımız çok daha güzel, çok daha güçlü olacaktır. Bugün, KYK İl Müdürümüz ve üniversite öğrencilerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerimizle; bu topraklarda asırlardan beri var olan kardeşlik ve hoşgörü iklimine yeniden sahip çıkarak gençlerimiz aracılığıyla bu değerleri yarınlara ulaştırmış oluyoruz. Bu hareketin içerisinde yer alan ve bu oluşuma destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi.

        (BCT-İÇ)

        19.02.2017 15:52:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sakarya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sakarya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler