Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları sona erdi

        (Fotoğraflı)

        Cem Kaan Toka

        BİLECİK (İHA) - Anadolu Yıldızlar Ligi 2016-2017 yılı faaliyet programında yer alan ve Bilecik'te gerçekleştirilen Hentbol Çeyrek Final Müsabakaları sona erdi.

        Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki İstasyon Spor Salonu ve Bilecik Şeyh Edebali Anadolu İmam Hatip Lisesi salonunda yapılan final müsabakaları çekişmeli ve renkli görüntülere sahne oldu. Anadolu Yıldızlar Ligi Kızlar Çeyrek Final A grubunda dereceye giren illerde birinci Manisa, ikinci İstanbul (Anadolu) olurken, Anadolu Yıldızlar Ligi Kızlar Çeyrek Final B grubunda dereceye giren illerde ise birinci Muğla, ikinci Denizli, Anadolu Yıldızlar Ligi Kızlar Çeyrek Final C Grubunda dereceye giren iller de birinci Bursa, ikinci İzmir oldu. Anadolu Yıldızlar Ligi Erkekler Çeyrek Final A grubunda dereceye giren illerde birinci Uşak, ikinci Denizli, Anadolu Yıldızlar Ligi Erkekler Çeyrek Final B grubunda dereceye giren illerde birinci İzmir, ikinci Bursa olurken, Anadolu Yıldızlar Ligi Erkekler Çeyrek Final C grubunda dereceye giren illerde ise birinci İstanbul (Avrupa), ikinci Tekirdağ oldu.

        Müsabakalar sonucunda dereceye giren illere kupa ve madalyalarını Bilecik Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Aslan Yıldız takdim etti.

        (CKT-CY-Y)

        20.02.2017 10:03:20 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bilecik haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bilecik Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler