Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kocaeli'de 80'ler rüzgarı esti

        (Fotoğraflı)

        İsmail Gündüz

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen konserde 70'li ve 80'li yıllara ait Türkçe pop şarkılar, katılımcılara nostalji yaşattı.

        Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri Sena Özbınar Açık ve Sezai Altunel tarafından 70'li ve 80'li yıllara ait Türkçe pop şarkılar ve tangolar konseri verildi. Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen konserde nostalji rüzgarı esti. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı eğitmenleri tarafından çalınan ve seslendirilen unutulmaz eserler, konser katılımcılarına nostalji dolu dakikalar yaşattı. 70'li ve 80'li yıllara damgasını vurmuş pop şarkılarının seslendirildiği konser, dinleyenleri geçmişe götürdü. Katılımcılara doyumsuz bir nostalji gecesi yaşatan konserde nostalji rüzgarları esti. Eski pop şarkılara eşlik eden katılımcılar unutulmaz eserlerle hem coştu hem de anılarını canlandırdı. Türk pop müziğinin unutulmaz ve vazgeçilmez eserlerinin seslendirildiği konser pop müzikseverlere tadına doyulmaz bir akşam yaşattı.

        (İG-GY-Y)

        20.02.2017 10:27:18 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler