Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Çocuklar yazarlarla buluşmaya devam ediyor

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çocukları kitapla buluşturmak ve onlara okuma alışkanlığı kazandırmak amacıyla Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı katkılarıyla "Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor" etkinliği düzenlendi.

        Türkiye'nin ilk uygulamalı çocuk kütüphanesi olma özelliği taşıyan, "Her kitap bir hayal, her çocuk bir gelecek" düşüncesiyle hizmet veren Gaziantep Çocuk Kütüphanesi ve Gaziantep merkez ilçe okullarında gerçekleşen etkinlikte minik okurlar, çocuk kitabı yazarı İlkay Marangoz ile buluştu.

        6-8 yaş grubu öğrencilerin katıldığı etkinlikte, "Rengarenk Kasabası ve Gezgin Bulut" ve "Küçük Kırmızı Valiz" hikayelerinden bahseden yazar, çocukları hikayeye dahil ederek onlara hikayeyi yaşattı. Çocuklarla sohbet eden yazar, hikayeyi çocuklara benimseterek hikayeyi nasıl gördüklerini, hayal dünyalarında nasıl canlandırdıklarını öğrenmeye çalıştı.

        478 öğrencinin katıldığı "Çocuklar Yazarlarla Buluşuyor" etkinliğinde katılan her öğrenciye söyleşi sonunda kitap hediye edilerek, okuma atölyeleri düzenlendi. Heyecanları gözlerinden okunan minik öğrenciler kitaplarını büyük bir mutlulukla imzalatmanın keyfini yaşadılar.

        (OE-Y)

        20.02.2017 11:26:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler