Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yaralı şahine AK Parti'li başkan sahip çıktı

        (Fotoğraflı)

        Hüseyin Efe

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın AK Parti Domaniç İlçe Başkanı Yurdagül Bakkal, kent merkezine gelirken yolda bulduğu yaralı şahini, tedavisi için Belediye Başkan Yardımcısı Ali İhsan Ertaş'a teslim etti.

        Ertaş, Bakkal'dan aldığı ve nesli tükenmez üzere olan yaralı şahini, Belediye Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gönderip tedavi edilmesini sağladı.

        Duyarlı davranışından dolayı Başkan Bakkal'a teşekkür eden Ertaş, "Yurdagül Hanım Kütahya'ya gelirken yolda yaralı olarak bulduğu şahini aracına alın daha sonra da bizlere teslim etti. Biz de kanadındaki yaradan dolayı uçamayan şahini Belediye Hayvan Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedavi ettirdik. Şahini bir süre sonra tekrar doğaya salacağız" dedi. (EFE)

        20.02.2017 11:38:01 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler