Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat'ta çöken yollar bakıma alındı

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA)- Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat ilçesinde altyapı çalışmaları nedeni ile çökme meydana gelen yolları bakıma aldı.

        Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Manavgat genelinde içme suyu, kanalizasyon ve altyapı çalışması sırasında kazı yapılan bölgeler asfalt ve kilit taş imalatları yenileniyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörlüğü ekipleri tarafından altyapı ve içme suyu çalışmaları tamamlanan alanlarda bozuk ve çökme meydana gelen yollar bakıma alındı. Asfaltlama çalışması yapılan bölgeleri incelerde bulunan Büyükşehir Belediyesi Manavgat Koordinatörü İbrahim Büküş çalışmaların bir an önce bitirilmesini istedi. Koordinatör Büküş, "Malumunuz üzere İlçe merkezimizde ortalama rakım 4-5 metre olup kazı alanlarındaki dolguların çökmesi zaman almaktadır. Vatandaşlarımızın rahatsızlığını önlemek için bu kazı alanları geçici olarak asfalt ve kilit taş imalatları yapmıştık. Son yağışlardan sonra zemin oturduğu için kalıcı asfalt ve kilit taş imalatlarına hız verdik. Öncelikle vatandaşlarımızın yoğun kullandığı bölgelerde imalata öncelik verilecektir. Bu çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp sezona yetiştireceğiz" dedi.

        (AK-Y)

        20.02.2017 14:30:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler