Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşil alan ve parklarda bahar hazırlığı

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, belediyeye ait yeşil alanlar ve parklarda bahar hazırlıklarına başladı.

        Edirne'yi etkisi altına alan soğuk hava dalgası ve kar yağışından dolayı zarar gören yeşil alanlar ve parkları bahara hazırlamak isteyen belediye ekipleri, bu alanlarda bakım ve ıslah çalışmalarına başladı. Yeşil alan ve parkların bakımlarına periyodik olarak devam ettiklerini belirten yetkililer, erken bahar dönemi olarak adlandırılan Şubat, Mart ve Nisan aylarında uygulanması gereken azot dökme çalışmalarını gerçekleştirdi.

        Azotun bakım ve ıslah çalışmalarının en önemli maddesi olduğunu ifade eden yetkililer, kış aylarında fakir kalan toprağı ve bitkileri azotla besleyerek, yeşil alanları bahara hazırladıklarını söyledi. Yetkililer, ayrıca yeşil alan ve parklardaki bakım çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

        (KU-HA-Y)

        20.02.2017 14:49:19 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler