Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Altınok Öz, Elazığlılarla kahvaltıda bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        İSTANBUL (İHA) - Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği üyeleri ile kahvaltı programında bir araya geldi.

        Kartal Cevizli Mahallesi'nde bulunan Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği'nde gerçekleşen kahvaltıya Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal Kaymakamı Cemil Aksak, Sultanbeyli Kaymakamı Metin Kubilay, Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Gökhan Yüksel, Kartal Belediyesi Özel Kalem Müdürü Banu Kocadağ, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri; Mehmet Tirgil, Ahmet Karakuş, Avukat Perihan Sevim, Elazığ Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ömer İçmeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, köy derneklerinin temsilcileri, mahalle muhtarları ve dernek üyeleri katıldı.

        "Dernekler ile örgütlenmek, birlik olmak, aile olmak çok önemlidir"

        Konuşmasında derneklerin önemine vurgu yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, "Kartal Belediyesi olarak derneklerin, sivil toplum kuruluşlarının her zaman yanında olduk. Bu anlayışla çalışmalarımıza devem edeceğiz, çünkü dernekler ile örgütlenmek, birlik olmak, aile olmak çok önemlidir. Hepinizin günü aydınlık olsun, sizleri sevgi ve saygı ile selamlıyorum" dedi.

        (EYÖK-Y)

        20.02.2017 14:50:25 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İstanbul haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İstanbul Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler