Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vanlı kızlardan büyük başarı

        (Fotoğraflı)

        VAN (İHA) - Artvin'de yapılan Okullar Arası Yarı Final Kros Yarışmasında, 2 bin metre yıldız kızlar kategorisinde Van Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri şampiyon oldu.

        Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Atletizm Federasyonunun krosu teşvik etmek amacıyla düzenlediği 2016-2017 Okullar Arası Kros Yarışması tüm hızıyla sürüyor. Artvin'de gerçekleştirilen 2 bin metre yıldız kızlar kategorisinde şampiyon olan Namık Kemal Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı, 5 Mart 2007 tarihinde Malatya'da yapılacak olan Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. Artvin'de yapılan yarışmada şampiyon oldukları için mutlu duyduklarını dile getiren Atletizm Milli Takım Antrenörü Hüseyin Esen, "Başarı sağlayan kız öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Bu başarıda okulumuzun beden eğitimi öğretmeni Ali Kaplan ve okul müdürümüz Selahattin Çelik'in büyük katkıları oldu. Aynı şekilde bizlere her zaman destek sunan, sporcunun yanında yer alan Van Valimiz İbrahim Taşyapan'a teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki hedefimiz Malatya ilinde yapılacak olan kros yarışmasında Türkiye şampiyonu olmaktır. Bütün çalışmalarımız bu yöndedir. Tamamen şampiyonaya kilitlendik. Yıldız kızlar kategorisinde mücadele eden öğrencilerimizin kendilerine olan güveni bizi ziyadesiyle memnun ediyor. Bu güven ve çalışma azmi bizi şampiyonaya taşıyacaktır. Kız öğrencilerimize güveniyoruz. Bizlerde atletizm antrenörü olarak onları en iyi şekilde yetiştirmek, şampiyonalar kazandırmak için elimizden gelen tüm çabayı gösteriyoruz. Artvin ilinde elde edilen başarıdan dolayı sporcularımızı kutluyorum" dedi.

        (MSA-Y)

        20.02.2017 15:05:34 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler