Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Vali Demirtaş, esnaf ve vatandaşla bir araya geldi

        (Fotoğraflı)

        ADANA (İHA) - Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda faaliyet gösteren oto tamircileri ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

        Esnaf ve vatandaş buluşmalarını sıkça gerçekleştiren Vali Demirtaş, Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'ndaki bazı iş yeri sahiplerini ziyaret ederek, hal ve hatırlarını sordu. Sohbet ettiği esnafa 'bol kazançlar' temennisinde bulunan Vali Mahmut Demirtaş, kendisine iletilen talep ve beklentileri dinledi.

        Esnaf ziyaretleri sırasında bir kahvehanede vatandaşlarla bir araya gelen ve sohbet esnasında son günlerde birbiri ardına düzenlenen toplantılarda muhtarlarla da sık sık bir araya geldiğini kaydeden Vali Demirtaş, "Esnafımızın ve vatandaşlarımızın dile getirdiği sorunların çözümü, daha mutlu ve huzurlu bir yaşam için gerekli. Biz kamu görevlerine düşen en büyük sorumluluk, vatandaşlarımızca dile getirilen sıkıntıların giderilmesi için gerekli tüm çalışmaları yapmak. Bu kapsamda gerçekleştirdiğimiz muhtarlarla buluşmalarımız ile esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizde bizleri iletilen sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlara gerekli talimatları veriyor ve takip ediyoruz. Daha mutlu ve huzurlu bir kenti hep birlikte inşa etmek için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğimizden kuşkunuz olmasın" diye konuştu.

        Mustafa Kemalpaşa Bulvarı'nda faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlar, ziyaretinden dolayı Vali Mahmut Demirtaş'a teşekkür etti.

        (ELF-Y)

        20.02.2017 15:12:32 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler