Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yenimahalleli kadınlar Fat Burn'la sağlıklı kalıyor

        - Kilo sorununa Fat Burn çözümü

        (Fotoğraflı)

        ANKARA (İHA) - Yenimahalle Belediyesi'nin Bülent Ecevit Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi'nde devam eden Fat Burn kursu, Yenimahalleli kadınların ilgi odağı oldu. Yağ yakımını hızlandıran egzersizlerin bütününü kapsayan kursla bir seansta 700 ila bin kalori yakmak mümkün.

        Yenimahalle'de Dünya Avrupa ve Balkan Disk Atma Şampiyonu Şirin Ekin'in gözetiminde 30 kursiyer, fazla kilolarından Fat Furn sayesinde kurtuluyor. 17-55 yaş arasındaki kadınlardan oluşan kursiyerler, haftanın 3 günü egzersiz yaparak hem kilo veriyor hem de stres atıyor. Fat Burn'la sağlıklı kalan kadınlar, zayıflamak, sıkılaşmak ve kolesterollerini düşürmek amacıyla bu kursu tercih ediyor. Bir saat süren ve zumba, insanity, step, kardio, plates kurslarının bütününü içinde barındıran Fat Burn'le bir seansta yaklaşık bin kalori yakmak mümkün olurken kursiyerler, ruhen ve bedenen de huzur buluyor. Kursun müdavimlerinden olan Demet Koluuzun, hamilelik sürecinde aldığı kilolardan bu kurs sayesinde kurtuldu. Bir ay gibi kısa bir sürede 7 kilo veren ve 8 cm incelen Koluuzun, yeni doğum yapan anneler için Fat Burn birebir olduğunu söyledi. Bu kursla tanıştıktan sonra bel fıtığı probleminden kurtulduğunu söyleyen 44 yaşındaki Nilüfer Yılmaz ise, "Fat Burn sayesinde sağlığıma yeniden kavuştum. Çok mutluyum, Yenimahalle Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        57 yaşındaki Şerife Severci ise bir türlü dengelenemeyen kolesterolünün bu kurs sayesinde dengelendiğini ifade ett.

        (JA-ÖK-Y)

        20.02.2017 15:22:30 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler