Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şehzadeler Belediyesi Salih Koca'yı ağırladı

        (Fotoğraflı)

        MANİSA (İHA) - AK Parti'li belediye başkanları ve belediye meclis üyeleri ile ilgili bir toplantıya katılmak üzere Manisa'ya gelen AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı ve 2. Bölge Koordinatörü Salih Koca, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

        AK Parti Yerel Yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı ve 2. Bölge Koordinatörü Salih Koca, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Başkanları ile ilgili bir toplantıya katılmak üzere geldiği Manisa'da Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'i makamında ziyaret etti. Ziyaret esnasında Salih Koca'ya AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, belediye meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

        Salih Koca'nın ziyareti nedeniyle memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Koca'ya mesir ürünlerinden oluşan bir sepet ve Manisa'da yetişen şehzadelerin resimlerinin etrafına işlendiği Saruhan Bey'in türbesinin ahşap oyma minyatürünü hediye etti.

        Başkan Çelik'ten Şehzadeler ilçesine yapılan hizmetlerle ilgili bilgiler alan Koca, Şehzadeler'in yeni kurulan bir belediye olmasına rağmen başarılı çalışmalara imza attığını belirterek Başkan Çelik ve ekibini tebrik etti.

        (SC-Y)

        20.02.2017 15:46:39 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler