Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MESO Yönetiminden Kooperatiflere ziyaret

        (Fotoğraflı)

        Arif Kaplan

        ANTALYA (İHA) - Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası (MESO) Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatiflerini ziyaret etti.

        MESO Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta genel kurullarını yaparak yeni yönetimlerini oluşturan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatiflerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

        MESO Başkanı Hasan Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Salim Aksoy, güven tazeleyen Manavgat Merkez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Akça ve Manavgat ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muammer Ünal'ı makamında ziyaret etti. MESO Başkanı Çelik, Kooperatif Başkanlarına ve Ekiplerine hayırlı olsun temennisinde bulundu.

        (AK-SÇ-Y)

        20.02.2017 16:17:13 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler