Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Simav Belediyesi şehitliğe bakım yaptı

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Kütahya'nın Simav Belediyesi tarafından yapılan düzenleme ile, şehitlerin de metfun olduğu Yeni Mahalle Mezarlığı yepyeni bir görüntüye kavuştu.

        Simav Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, şehitlerin de bulunduğu Yeni Mahalle mezarlığının iç ve dış bakımları yapıldı. Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Milli Savunma Bakanlığının yazısı ile Bakanlar Kurulunca 3 Ekim 2016 tarihinde kararlaştırılan 'Şehitlik Yönetmeliği'ne göre, şehitliğe defnedileceklerle, şehitliğe defnedilmesi mümkün olduğu halde, yakınlarının talebi üzerine şehitlik dışına defni yapılanların mezarları 'Tip Mezar Projesi'ne göre valilikler tarafından inşa edileceğini belirtti. Başkan Özkan" Yeni Mahalle Mezarlığı çevresindeki duvarların bakım ve onarımını yanında, çiçek desenleri ile estetik bir görünüm kazandırdık. Mezarlık içindeki bakım ve iyileştirme çalışmalarını yaparken, şehitlerimizin metfun olduğu bölümün de bakımlarını yaptık. Vatan için canını veren şehitlerimiz için bizlerde üzerimize düşen görevlerimizi yapacağız" dedi. (MEİ-EFE)

        20.02.2017 17:15:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler