Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Parmak Kız Süleymanpaşalı çocukları eğlendirdi

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediyesi'nin Çocuk Kulübü üyelerine yönelik ücretsiz tiyatro gösterileri tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü masalları sahneye aktaran Tiyatro Mie ekibinin hazırladığı Parmak Kız isimli oyun, Çocuk Kulübü üyelerinin beğenisini kazandı. Namık Kemal Üniversitesi Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleşen oyun, Süleymanpaşalı miniklere eğlence dolu anlar yaşattı.

        Çocuğu olmayan bir annenin dileği üzerine sihirli bir çiçekten doğan parmak boyundaki bir kız çocuğunun başından geçen olayların anlatıldığı oyun 2 seans şeklinde gösterime sunulurken Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyesi minikler salonu tıklım tıklım doldurdu.

        Yaklaşık bir saat süren oyun sonunda tiyatro ekibi uzun süre alkışlanırken Süleymanpaşa Çocuk Kulübü'nün düzenlediği ücretsiz tiyatro gösterilerinin devam edeceği, bir sonraki oyunun 15 Mart 2017 Çarşamba günü sahnelenecek olan Kediler ve Köpekler Müzikali olacağı belirtildi.

        (HLD-MEF-Y)

        20.02.2017 17:47:00 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler