Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Buz Pisti 5 Mart'a kadar açık kalacak

        (Fotoğraflı)

        TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediyesi'nin üç yıldır yarıyıl tatillerinde sunduğu ve özellikle öğrencilerin büyük ilgisini çeken hizmetlerinden biri olan Buz Pisti, Gündoğdu mahallesi Süleymanpaşa Otogarı yanında hizmet vermeye devam ediyor.

        25 Ocak'tan bu yana hizmette olan Buz Pisti'nde her yıl olduğu gibi bu yıl da buz dansı gösterileri sergilenmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Gençlerin farklı bir spor dalında deneyimlerini sağlayarak, ufuklarını açmak amacıyla her yıl sömestr tatilini de içine alan bir zaman diliminde kurulan buz pisti, bu yıl 5 Mart'a kadar hizmet verecek.

        Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyelerine yüzde 50 indirimli

        Buz pistinde yarım saat için geçerli olacak tam bilet ücreti 8 TL, öğrenci bileti 5 TL ve Süleymanpaşa Çocuk Kulübü üyeleri için yüzde 50 indirimle 2,5 TL olarak uygulanıyor.

        Buz pisti hizmetinin önümüzdeki yıllarda da verilmeye devam edeceğini ifade eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, gösterdikleri büyük ilgiden ötürü Süleymanpaşa halkına da teşekkür etti.

        (HLD-MEF-Y)

        20.02.2017 20:43:06 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler