Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Süleyman Özkan, Halk Kütüphanesi inceledi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Emin İncekulak

        KÜTAHYA (İHA) - Simav Belediye Başkanı Süleyman Özkan, Halk Kütüphanesinde incelemelerde bulundu. Özkan, öğrencilerin istifadesine sunulan imkanları inceleyerek, öğrencilere Belediye olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti. Özkan, "Kütüphane bünyesinde, kültür merkezi kurulması için çalışma başlatacağız"dedi.

        Simav Halk Kütüphanesi Şefi Necdet Toktaş, "Kütüphanemizde yapılan düzenlemelerle birlikte, öğrencilerimizin huzurlu ve rahat bir ortamda çalışabilmeleri için kitap arşivimize yeni kitaplar ekledik. Sınavlara hazırlanan, ödevleri olan öğrencilerimizle birlikte zamanını kitap okumakla değerlendirmek isteyen her yaştaki insanımıza kapılarımızı açık tutuyoruz. Bilgiye ulaşmak amacıyla internet ortamından yararlanmak isteyen öğrencilerimize rehberlik yapıyoruz" diye konuştu. (MEİ-EFE)

        21.02.2017 10:55:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler