Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yeşilova Halide Edip Adıvar Caddesi yenileniyor

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Yeşilova Halide Edip Adıvar Caddesi'nde üstyapı düzenlemesi yapıyor.

        Kent genelinde yol bakım çalışmaların sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları tamamlanan cadde ve sokaklarda üst yapı düzenlemeleri gerçekleştiriyor. İzmit Yeşilova Mahallesi'nde çalışma yapan Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Halide Edip Adıvar Caddesi'nde yenileme uygulaması yapıyor.

        Üstyapı çalışması Muradiye Caddesi'nden Arnavut Sokak'a kadar ilerleyen 600 metrelik yol bölümünde sürdürülüyor. Caddenin her iki tarafına yaya kaldırımı yapılan çalışmalarda kaldırımlara 2 bin 400 metrekare parke döşendi. Çalışmaların yapıldığı caddeye 750 ton birinci kat asfalt serilirken, 350 ton daha ilk kat asfalt dökülecek. Caddeye 650 ton da aşınma tabakası ikinci kat asfalt serilecek.

        (GY-Y)

        21.02.2017 11:38:02 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler