Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İzmit'te haftanın 2 günü mahalle gezisi var

        (Fotoğraflı)

        KOCAELİ (İHA) - İzmit'te haftanın 2 günü mahalle inceleme gezisi düzenleniyor.

        Yaklaşık 8 yıl önce Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan'ın başlattığı mahalle inceleme gezilerinin sonuncu Gültepe'de yapıldı. Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis üyesi Yusuf Sami Çınar, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir ve daire müdürlerinin yer aldığı inceleme gezisinde Gültepe muhtarı Yusuf Çevik de hazır bulundu. Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler cadde ve sokakları tek tek gezerek eksikleri yerinde gördüler.

        Muhtar Çevik'in de mahallesiyle ilgili istek ve şikayetlerini dile getirdiği inceleme gezisi sırasında semt pazarı da ziyaret edildi. Belediye Başkan Vekili Bulut, pazarcı esnafına hayırlı kazançlar dileğinde bulunup vatandaşların istek ve şikayetlerini dinledi.

        (GY-Y)

        21.02.2017 11:53:11 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler