Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Şampiyon güreşçilerin hedefi Türkiye finali

        (Fotoğraflı)

        Behzat Akcan

        MANİSA (İHA) - Manisa'nın Salihli İlçesi Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek, Manisa şampiyonu olan Şehit Mustafa Serin Anadolu İmam Hatip Lisesi Güreş Takımını ağırladı.

        Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile okul sporları tarafından düzenlenen ve 160 sporcunun katılımı ile Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilen okullar arası il birinciliği güreş müsabakalarında Şehit Mustafa Serin Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencileri Serbest Güreş Gençler B kategorisinde Manisa İl birincisi oldu. Şampiyon güreşçiler okul müdürü Rafet Eğerci ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ulvi Kürşad Bayram ile birlikte İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Dilek'i ziyaret etti.

        Başarılarından dolayı Şehit Mustafa Serin Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini tebrik eden Dilek, şampiyon güreşçilere Türkiye Şampiyonasında başarılarının devamını diledi. Dilek, ayrıca başarıda emeği geçen öğretmen ve idarecilere teşekkür etti.

        (BA-SC)

        21.02.2017 12:04:33 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Manisa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Manisa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler