Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Emine Nur Günay'dan Tunga Barçın'a ziyaret

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barçın'ı makamında ziyaret etti.

        Ziyarete İdari Hizmetler Başkanı Dr. Erdinç Özkurt ile Mali Hizmetler Başkanı Mehmet Sait Demirhan da katıldı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Günay'a teşekkür eden Genel Sekreter Barçın, kamu hastanelerinde sunulan sağlık hizmetleri hakkında bilgi verdi. Günay'a çalışmalarında başarılar diledi.

        Görevine yeni atanması nedeniyle Barçın'ı kutlayan Günay, Eskişehir Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı hastanelerin tıbbi donanım ve sağlık hizmetleri sunumunda son yıllarda önemli gelişmeler olduğunu ve bundan böyle de bu ivmenin daha da artacağına inandığını söyledi. Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Tunga Barçın' çalışma hayatında başarılar diledi.

        (İHA-MET-Y)

        21.02.2017 12:07:04 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler