Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Edirne'de müzik ziyafeti

        (Fotoğraflı)

        Koray Ustabaşı

        EDİRNE (İHA) - Edirne Belediye Başkanlığı kültür sanat etkinlikleri kapsamında 'Solistlerimizden Gönüllerimize Türküler' isimli Türk Halk Müziği Konseri ile Türk Sanat Müziği Konseri düzenleyecek.

        Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Halk Müziği Korosu, Şef Yaşar Özel yönetiminde 24 Şubat Cuma günü saat 20.00'da 'Solistlerimizden Gönüllerimize Türküler' isimli halk müziği konseri verecek. ETSO Konferans Salonunda müzikseverlerle buluşacak olan Türk Halk Müziği Korosu, halk müziğinin eşsiz ve unutulmaz parçalarını seslendirerek, Edirnelilere unutulmaz bir gece yaşatacak.

        Edirne Belediyesi bünyesinde kurulan Türk Sanat Müziği Topluluğu ise Şef Özgen Kıskaç yönetiminde 25 Şubat Cumartesi günü saat 20.00'da ETSO Konferans Salonunda müzikseverlerle buluşacak.

        Türk kültürünün en önemli eserlerinin seslendirileceği konserlerin ücretsiz olduğunu ifade eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kültür ve sanat aktivitelerine önem veren sanatsever tüm Edirne halkını konsere davet etti.

        (KU-MK-Y)

        21.02.2017 12:32:35 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Edirne haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Edirne Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler