Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'da havalar ısınacak

        (Fotoğraflı)

        Onur Durmuş

        AYDIN (İHA) - Sıcaklıkların mevsim normallerinde devam ettiği Aydın'da, yarından itibaren hava sıcaklığının 3-5 derece artacağı ifade edildi.

        Son yılların en soğuk kışlarından birini yaşayan Aydınlılar, yarından itibaren hava sıcaklıklarının artması ile baharı yaşayacak. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, mevsim normallerinde seyreden sıcaklıkların yarından itibaren hissedilebilir derecede artması bekleniyor.

        Uzmanlar hava sıcaklıklarında yaşanan artışla birlikte, böyle havalarda doğru giyinmenin önemine dikkat çekerek, ne çok kalın giyinmenin, ne de çok ince giyinmenin doğru olmadığını, kişinin terlemeyi önleyici bir şekilde giyinmesinin uygun olduğu belirtildi. Bu ısı farkına tedbir alınmadığı takdirde grip gibi üst solunum yolu hastalıklarının görülebileceği kaydedildi.

        (OD-MB-Y)

        21.02.2017 12:57:49 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler