Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Keleş, ilçe ziyaretlerini sürdürüyor

        (Fotoğraflı)

        Tuncay Türkgülü

        DÜZCE (İHA) - Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ilçe gezilerine Gölyaka ile devam etti. Başkan Keleş Gölyaka Kaymakamlığı, Gölyaka Belediyesi ile AK Parti Gölyaka İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

        Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ilçe gezileri kapsamında yaptığı görüşmelere Gölyaka'dan devam etti. Önce Gölyaka Kaymakamı Adem Keleş'i ardından da Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut'u ziyaret eden Başkan Keleş daha sonra AK Parti Gölyaka İlçe Teşkilatını ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Başkan Keleş ilçe gezilerine belirlenen program çerçevesinde devam edeceğini belirtti. Gölyaka'da esnaf ve vatandaşlarla da görüşen Başkan Keleş, referandum ve anayasa değişikliği hakkında değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette teşkilat ve belediyelerin çalışmalarının koordinasyonu hakkında konuşuldu.

        (TT-AY)

        21.02.2017 13:06:22 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Düzce haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Düzce Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler