Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Küba Büyükelçisi Casals söyleşi için geliyor

        (Fotoğraflı)

        ESKİŞEHİR (İHA) - Küba'nın Ankara Büyükelçisi Alberto Gonzalez Casals, Tepebaşı Belediyesi'nin konuğu olarak Eskişehir'e geliyor.

        Alberto Gonzalez Casals, Tepebaşı Belediyesi ve Jose Marti Küba Dostluk Derneği'nin düzenleyeceği "Fidel Sonrası Küba" konulu söyleşi için Eskişehir'e geliyor. Tepebaşı Belediyesi Özdilek Sanat Merkezi'nde düzenlenecek olan söyleşi 22 Şubat Çarşamba Günü saat 19.30'da gerçekleştirilecek.

        Geçtiğimiz aylarda Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Küba'nın efsane lideri Fidel Castro'nun ölümü sonrası Ankara'da Küba Büyükelçiliği'ne taziye ziyaretinde bulunmuştu. Tepebaşı Belediyesi ile Küba'nın dostluğunun eskiye dayanan güçlü bağlar olduğunu vurgulayan Büyükelçi Casals, Küba'da Mustafa Kemal Atatürk'e duyulan saygı ve sevgi gibi Türkiye'de Fidel Castro'ya da verilen değerin bağları güçlendirdiğini belirtmişti.

        (AS-MET-Y)

        21.02.2017 15:02:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Eskişehir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Eskişehir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler