Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hastane önüne park edilen motosikletlere ceza kesildi

        (Fotoğraflı)

        Mehmet Ali Dağ

        KİLİS (İHA) - Kilis'te, hastane önüne park edilen motosikletlere yasak alana park ettikleri gerekçesiyle ceza yazılıyor.

        Kilis Devlet Hastanesi bahçesine otomobillerin ve motosikletlerin park edilmesinin yasaklanması nedeniyle sürücüler araçlarını hastane ek binasının bulunduğu yere park etmeyerek hastane önüne park etmeye başladı. Trafik ekipleri ise bu araçlara park cezası uyguladıktan sonra çekici ile otoparka götürüyor.

        Hastane önünde onlarca motosiklet sürücüsünün motosikletlerini park ederek hastaneye gitmesi nedeniyle yaşanan yoğunluk ve trafiği tehlikeye düşürdüğü gerekçesiyle İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin cezai işlem uygulamasının devam edeceği öğrenildi.

        (MAD-OE-Y)

        21.02.2017 15:13:48 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kilis haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kilis Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler