Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Özgüven: "Ereğli'ye layık bir meydan yaptık"

        (Fotoğraflı)

        KONYA (İHA) - Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Ereğli-Karaman otoyolu üzerinde yapılan Alparslan Türkeş Meydanı'nda değerlendirmelerde bulundu.

        Alparslan Türkeş Meydanında basın mensuplarıyla bir araya gelen Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven yaptığı değerlendirmede, "Burası bir ilden başka bir ile geçiş noktası ve önemli bir konumda olan meydanımız. Bunu da göz önünde bulundurarak burada görüntü olarak uygun olmayan levhaları değiştirdik ve Alparslan Türkeş Meydanı'nı düzenledik. Merhum Alparslan Türkeş bu ülke için önemli hizmetleri olan büyük bir siyaset adamı. Hem onun şanına hem de Ereğli'mize yakışan bir meydan yaptık. Burada özellikle gece ışıklandırmayla beraber çok güzel bir görüntü var. Ereğli'nin görüntüsünü daha da güzelleştirmek için uğraşıyoruz. Bu tür dokunuşlarla Ereğli'ye şehir hüviyeti kazandırmaya çalışıyoruz. Ereğli'mizin dokusuna uygun ve güzelliklerini ortaya çıkaracak şekilde hizmetleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz" dedi.

        (AH-Y)

        21.02.2017 15:41:46 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Konya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Konya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler