Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        GKV'liler sporda da başarıdan başarıya koşuyor

        (Fotoğraflı)

        GAZİANTEP (İHA) - GKV'li öğrenciler her alanda olduğu gibi sporda da başarılar kazanmaya devam ederken bir başarı haberi de Okullar Arası Modern Pentatlon" yarışmasından geldi.

        Yarışmalara katılan GKV'li Dila Baloğlu'nun il birincisi olduğu yarışmada ikinci sınıf öğrencileri Nilay Çelik il ikincisi, Naz Oral ve Polat Çupurbaş il dördüncüsü oldu.

        Okul Sporları ve Yüzme İl Temsilciliği 2016-2017 faaliyet programında yer alan "Okullar Arası Modern Pentatlon" yarışmalarının ilkokul ayağı tamamlandı. Kamil Ocak Stadyumunda yapılan koşu müsabakası sonrası kapalı yüzme havuzunda yapılan yüzme yarışmasında Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu öğrencileri 4 derece alarak GKV adına bir başarıya daha imza attılar.Dördüncü sınıf öğrencisi Dila Baloğlu'nun il birincisi olduğu yarışmada ikinci sınıf öğrencileri Nilay Çelik il ikincisi, Naz Oral ve Polat Çupurbaş il dördüncüsü oldu.

        Dokuz öğrenciden oluşan bir takımla yarışmaya katılan Özel Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu müdürü Mustafa Şenel "Gelişmiş ülkeler arasında yer almak istiyorsak spor etkinlikleri ile zenginleştirilmiş bir eğitim programını sıkı sıkıya takip etmek zorundayız. Biz GKV ailesi olarak üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeyi hedefleyen bir kurumuz. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, onlarda büyük emekleri olan velilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

        (KU-OE-Y)

        21.02.2017 16:21:44 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler