Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mersin Yelken Kulübü yer sıkıntısını aşmak istiyor

        (Fotoğraflı)

        MERSİN (İHA) - Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübü Başkanı Tufan Ballı, Türkiye'de en fazla yelkene sahip olan Mersin Yelken İhtisas ve Yat Kulübünün yer sıkıntısını aşmak istediklerini söyledi.

        Bazı sivil toplum örgütü temsilcisi ve iş adamlarıyla bir araya gelen Ballı, 1 yıl önce yönetim olarak göreve geldiklerini hatırlatarak, "Mersin'de yaklaşık 320 kilometrelik sahilde ne yazık ki, kendimize ait bir yer tahsisi için uğraş veriyoruz. Konu ile ilgili İl Gençlik Spor Müdürlüğü vasıtası ile girişimlerimiz oldu ve önümüzdeki engelleri aşmaya çalışıyoruz. Şu anda Türkiye'de en fazla yelkene sahip olan kulüp konumundayız. Biz istiyoruz ki, yelken sporuna daha fazla önem verilsin ve bu ülkeyi farklı dallarda temsil edecek sporcular yetiştirilsin. Biz yelken sporuna gerekli önemi gösteriyoruz ve bununla ilgili yetkili yerlerden bize bir yer kazandırma konusunda destek bekliyoruz. Şu anda kulübümüzü maddi anlamda iyi yerlere getirmeye çalışıyoruz" dedi.

        (HSK-Y)

        21.02.2017 17:45:08 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Mersin haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Mersin Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler