Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Geleneksel Gediz Tarhana Festivalinin tarihi belli oldu

        (Fotoğraflı)

        Recep Baysal

        KÜTAHYA (İHA) - Gediz Belediyesi Kültür Etkinlikleri kapsamında her yıl düzenlenen ve bu yıl 15'ncisi düzenlenecek olan Geleneksel Gediz Tarhana Festivali 8-16 Temmuz tarihleri arasında Gediz Adnan Menderes Yaşam Parkında gerçekleştirilecek.

        Konuyla ilgili bilgi veren Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu, "Bu sene 15. sini yapacağımız geleneksel tarhana festivalini 8-16 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştireceğiz, yine ilçemizin adını ve kültürünü dünyaya tanıtacağız. Etkinliklerin yanısıra ilçe ekonomisine katkı sağlayan alışveriş imkanı festival süresince devam edecek. Her geçen yıl rekor katılımla gerçekleşen festivalimize bu yılda çok fazla sayıda ziyaretçi ağırlayacağız. Tüm Kütahyalı hemşerilerimizin yanında yakın il, ilçeler, köy ve beldelerde bulunan, festivale gelme imkânı olan herkesi şimdiden festivalimize davet ediyorum" dedi. (RB-EFE)

        21.02.2017 17:58:07 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kütahya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kütahya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler