Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Basketbol müsabakası nedeniyle trafiğe kapatılacak yollar

        GAZİANTEP (İHA) - FIBA Avrupa Kupası son 16 Tur rövanş maçında Gaziantep Basketbol yarın İsrail ekibi Ironi Naharıya ile karşılaşacağı maç öncesi Gaziantep'te bazı yollar trafiği kapatıldı.

        Gaziantep Emniyet Müdürlüğün'den yapılan yazılı açıklamada,"22 Şubat 2017 Çarşamba günü saat 19:00' da İlimiz Karataş Spor Salonunda Gaziantep Basketbol ile Ironi Naharıya İsrail takımı arasında oynanacak olan FIBA Avrupa Kupası basketbol müsabakası nedeniyle saat:15.00'dan itibaren maç sonrası seyirci dağılımına kadar aşağıda belirtilen yollar trafiğe kapatılacaktır.

        Karataş 416 nolu cadde ile 414 nolu cadde kavşağından trafik araç akımı kesilecek olup, 410 nolu cadde istikametine trafik araç akımı verilmeyecektir.401 nolu cadde ile 409 nolu sokak kavşağı, 410 nolu cadde ile 401 nolu cadde kavşağı, 402 nolu sokak ile 410 nolu cadde kavşağı arası da trafik araç akımına kesilecek, 416 nolu cadde ile 410 nolu cadde kavşağı da araç trafiğine kapatılacaktır" denildi.

        (KU-OE-Y)

        21.02.2017 17:58:26 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler