Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bursa Milletvekili Aydın'dan yol açıklaması

        - "Yol yapılmadıkça bu kazalar devam edecek"

        (Fotoğraflı)

        BURSA (İHA) - CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, dağ ilçelerinin yol sorununun çözülmediği sürece trafik kazalarının ve can kayıplarının yaşanmaya devam edeceğini söyledi.

        Bursa-Orhaneli yolunun Doğancı köyü girişinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişinin daha yaşamını yitirmesi üzerine yazılı bir açıklama yapan CHP Bursa Milletvekili Aydın, bu yolun bitirilmediği sürece trafik kazalarının ve can kayıplarının devam edeceğini savundu.

        Aydın, "Tırın altına girerek hayatını kaybeden 2 hemşehrimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Ancak bu yol yapılmadığı müddetçe bu kazalar ve ölümler ne ilktir ne de son" dedi. Mecliste konuyla ilgili birçok girişimde bulunduğunu söyleyen Aydın, konunun takipçisi olmaya devam edeceğini söyledi.

        (UGR-

        21.02.2017 18:44:51 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Bursa haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bursa Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler