Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AFAD aylık personel toplantısı yapıldı

        (Fotoğraflı)

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ İl Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürü Recep Erol başkanlığında, kurum içi gelişimi sürdürmek, iletişim ve koordinasyonu sağlamak amacıyla her ay rutin olarak yapılan aylık personel toplantısı gerçekleşti.

        AFAD Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya şube müdürleri, teknik personel, arama ve kurtarma teknisyenleri ile diğer idari personel katıldı. Toplantıda, İl İdare Şube Başkanları toplantısında Vali Mehmet Ceylan'ın talimatlandırdığı konular İl Müdürü Recep Erol tarafından katılan personele aktarıldı.

        Toplantıda ayrıca AFAD Müdürlüğü personelinin herhangi bir aksaklığa mahal vermeden saygı çerçevesinde ve yardımlaşarak işlerin yürütülmesi konusunun önemine, sigarayı bırakma kampanyasına AFAD Müdürlüğü ve tüm personelin destek olması gerektiği ve bu konuda ilk adım olarak müdürlük makamının konuyla ilgili bir çalışma yapılabileceği hususları anlatıldı.

        Toplantı İl Müdürü Recep Erol'un kurum personelinin sorularını cevaplamasıyla son buldu.

        (HLD-MEF-Y)

        22.02.2017 10:21:21 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler