Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başarıya engel yok

        - Görme engelli judocular, İzmir'e 5 madalya ile döndü

        (Fotoğraflı)

        İZMİR (İHA) - İzmir Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir'de yapılan Türkiye Görme Engelliler Judo Şampiyonasında 4 altın, 1 gümüş madalya kazanarak önemli bir başarıya imza atı.

        Eskişehir'de düzenlenen ve 72 kulüpten 300 sporcunun katıldığı Türkiye Görme Engelli Judo Şampiyonasına İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü damgasını vurdu. Belediye sporcularından 50 kiloda Hasan Yıldıray, 52 kiloda Gülhan Atasayar, +70 kiloda Yücel Yılkıran ve 100 kiloda Gökhan Biçer tüm rakiplerini yenerek altın madalyaya uzandı. İzmir Büyükşehir Belediyesinin bir diğer sporcusu Onur Taştan ise +100 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu.

        Başarılı sonuçlarla İzmir'e dönmekten büyük gurur duyduklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Münir Tunç, "Görme engelli judoda madalyaları toplamaya devam edeceğiz. Eskişehir'de başarılı olan sporcularımız milli takım aday kadrolarında yer alıp 2020 Paralimpik Olimiyatlarına hazırlanacaklar. Bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımız Aziz Kocaoğlu'na ve tüm kulüp yöneticilerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

        (CA)

        22.02.2017 10:35:57 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler