Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Malazgirt'te iş yeri denetimi

        (Fotoğraflı)

        Veysel Eşin

        MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Belediyesi ile Malazgirt İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ekipleri, iş yerlerine yönelik denetimlerine ara vermeden devam ediyor.

        İlçede faaliyet gösteren pastane ve imalathaneleri denetleyen ekipler, müşteriye güler yüzlü davranma hususunda iş yeri sahiplerine uyarılarda bulundu. İlçe sınırları içinde yer alan tüm fırınları tek tek dolaşarak üretim alanlarında yapılan denetimde, tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için işletmecilere gerekli uyarılarda bulunan ekipler, denetlemeler esnasında hijyen konusunda aksaklıkları tespit ettikleri iş yerlerine ise cezai işlem uyguladılar.

        Denetimlerde tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için iş yeri sahiplerine kısa süre tanınarak ikazda bulunulduğunu belirten ekipler, rutin bir şekilde yapılan kontrollerde eksiklerini gidermeyip standartlara uymayan işletmeciler için cezai işlem uygulayacaklarını dile getirdiler.

        (VE-MSA-Y)

        22.02.2017 10:53:42 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Muş haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Muş Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler