Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kayseri'yi U-15 Türkiye Şampiyonası'nda Kocasinan Şimşekspor temsil edecek

        - Kacasinan Şimşek'te şampiyonluk sevinci

        (Fotoğraflı)

        Erhan Kan

        KAYSERİ (İHA) - Kayseri U-15 Ligi Play-Off Grubu maçları tamamlandı. Son hafta maçında Erkiletspor'u 4-1 yenen Kocasinan Şimşekspor, aynı puanda yer alan Atletikspor'un berabere kalması ile mutlu sona ulaştı.

        Klasman gruplarında ilk iki sırayı alan toplam 6 takımın katılımı ile oynanan Kayseri U-15 Play-Off maçları tamamlandı. Son hafta karşılaşmalarına Kayseri Atletikspor ile aynı puanda giren Kocasinan Şimşekspor rakibi Erkiletspor'u 4-1 yenerken Atletikspor ise Kayseri Şekerspor ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçların ardından Kocasinan Şimşekspor, 13 puan ile şampiyonluğunu ilan etti. Sarı-Siyahlı kulüp bu başarısı ile Türkiye U-15 Futbol Şampiyonası'nda Kayseri'yi temsil etme hakkı kazandı. Kocasinan Şimşekspor, şampiyonluk kupasını ise Pazar günü alacak.

        U-15 Türkiye Şampiyonası grup merkezleri ve tarihleri TFF tarafından önümüzdeki günlerde açıklanacak.

        (AÖ-Y)

        22.02.2017 11:30:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kayseri haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kayseri Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler