Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ'da Sürü Yönetimi kursu başladı

        Halil Dağ

        TEKİRDAĞ (İHA) - Tekirdağ İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve Tekirdağ Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile organize edilen Sürü Yönetimi Kursu 60 kursiyerin katılımı ile başladı.

        İl Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ile Halk Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle organize edilen "Sürü Yönetimi" kursu Süleymanpaşa ilçesine bağlı Banarlı mahallesinde başladı. 10 gün toplam 40 saatlik devam edecek kurs 60 kursiyerle başladı. Kursun açılışı Süleymanpaşa Kaymakamı Arslan Yurt, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İlçe Milli Eğitim Merkezi Müdürü Ünal Mamur, Halk Eğitim Müdürü Suat Aydın ve üreticilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Sarıkoca, kursun hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

        (HLD-MEF-Y)

        22.02.2017 11:45:14 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler