Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Başkan Baran, STK'ları makamında kabul etti

        (Fotoğraflı)

        Kaan Kızıl

        KOCAELİ (İHA) - Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran oda ve sivil toplum kuruluşlarını makamında kabul etti.

        Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Kocaeli Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği, Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı ve Kocaeli Emlakçılar Odası yöneticilerini makamında ağırladı. Ayrı ayrı gerçekleşen ziyaretlerin ilki Kocaeli Kars-Ardahan-Iğdır Vakfı Başkanı Mehmet Irak ve yönetimi tarafından gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda karşılıklı görüş alışverişi şeklinde gerçekleştirilen ziyaret sonrasında Dernek Başkanı Mehmet Irak, Başkan İsmail Baran'a plaket takdim etti.

        Başkan Baran daha sonra Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Ahmet Pekin ve yönetim kurulu ile Kocaeli Artvinliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Mikail Kalyoncu ve yönetimini de makamında ağırladı. Ziyaretlerde oda ve STK'ların fikirlerine çok önem verdiklerini belirten Başkan İsmail Baran, "Körfez'in geleceğine fikir alışverişinde bulunarak, danışarak hep birlikte karar veriyoruz. Hemşerilerimizin görüş ve talepleri, yapmış olduğumuz ve yapacağımız çalışmalara da ışık tutuyor" dedi.

        (KK-İÇ)

        22.02.2017 12:13:12 TSI

        NNNN

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Kocaeli haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Kocaeli Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler